ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ - Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΜΠΟΛΣΟΝΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ  -  
Ο  ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ  ΜΠΟΛΣΟΝΑΡΟΥ  ΣΤΗΝ  ΠΡΟΕΔΡΙΑ  ΤΗΣ  ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ



 O Αμαζόνιος εκπέμπει SOS και ο Μπολσονάρου το βιολί του …


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ο  ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ  ΜΠΟΛΣΟΝΑΡΟΥ  ΣΤΗΝ  ΠΡΟΕΔΡΙΑ  ΤΗΣ  ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ


 - - - - - *

Μπολσονάρου: «Η Βραζιλία χρεοκόπησε, δεν μπορώ να κάνω τίποτα»

Σοκ στη Βραζιλία: Υποσχέθηκαν baby shower σε έγκυο και την σκότωσαν για να της πάρουν το μωρό

Η Βραζιλία του Μπολσονάρου δυσκολεύει την πρόσβαση σε αμβλώσεις για γυναίκες θύματα βιασμού



Ο Μπολσονάρουυ αψηφά τις συστάσεις για την πανδημία

Προεδρική χάρη σε αστυνομικούς που καταδικάστηκαν για ανθρωποκτονίες από τον Μπολσονάρου

Ο Μπολσονάρου πιστεύει ότι ήταν βούληση του Θεού να γίνει πρόεδρος της Βραζιλίας


Ξανά στο μικροσκόπιο των εισαγγελέων ο γιος του Μπολσονάρου

Δυο ξένοι στην ίδια ήπειρο
Πρόεδροι με διαμετρικά αντίθετα προγράμματα σε Βραζιλία και Μεξικό - Ο ακροδεξιός Μπολσονάρου κήρυξε πόλεμο στην Αριστερά, στις ελευθερίες των πολιτών και στον Αμαζόνιο. Ο Οβραδόρ στοχεύει στον εκδημοκρατισμό και στην κοινωνική δικαιοσύνη

Με την ανάληψη της προεδρίας της Βραζιλίας από τον Ζαΐρ Μπολσονάρου, τη διακυβέρνηση της χώρας δεν την ανέλαβε μόνο η θρησκευτική Ακροδεξιά, τα πιο αντιδραστικά τμήματα του στρατιωτικού κατεστημένου και ο άκρατος νεοφιλελευθερισμός, με προεξάρχοντα εκπρόσωπο την πανίσχυρη αγροτοβιομηχανία, αλλά και μια νοσηρή φασίζουσα δυναστεία ενός αρχηγού και των γιων του (από τον πρώτο του γάμο), του Φλάμπιο, του Κάρλος και του Εντουάρντο.



Η νέα εξωτερική πολιτική της Βραζιλίας δεν είχε μόνο προαναγγελθεί από τον ίδιο τον Ζαΐρ Μπολσονάροθ, αλλά είχε προετοιμαστεί σχολαστικά σε Ρίο ντε Τζανέιρο και Ουάσινγκτον, με τον νέο πρόεδρο της χώρας να μην...

Τα ονόματα των πρώτων επιβεβαιωμένων υπουργών του ακροδεξιού νεοεκλεγέντα προέδρου της Βραζιλίας Ζαΐρ Μπολσονάρου δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολιών για τις αντιδραστικές προθέσεις του. Η νέα κυβέρνηση...


Να πέφτουν νεκροί στους δρόμους σαν τις κατσαρίδες είναι το όραμα του Ζαίρ Μπολσονάρου για τους εγκληματίες στη Βραζιλία, όπου θέλει να περάσει μια νέα αυστηρότερη νομοθεσία που θα προστατεύει απ’ τη δίωξη αστυνομικούς και πολίτες που πυροβολούν κατά ατόμων που κατηγορούν για αξιόποινες πράξεις.

Ο Ντόναλντ Τραμπ παραχώρησε στη Βραζιλία καθεστώς «μείζονος συμμάχου» εκτός NATO, με τον προσδιορισμό να αναμένεται να διευκολύνει την αγορά από την Μπραζίλια τεχνολογικά προηγμένων αμερικανικών όπλων.



Δεκάδες πάνοπλοι χρυσοθήρες εισέβαλαν σε οριοθετημένη περιοχή των ιθαγενών Ουαγιάπι στην Πολιτεία Αμαπά, κατέλαβαν με τη βία τα σπίτια τους αναγκάζοντας τις υπόλοιπες οικογένειες να εγκαταλείψουν τα εδάφη τους.



Οργή έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του προέδρου της Βραζιλίας για την παιδική εργασία, με τον  Ζαΐρ Μπολσονάρου να τάσσεται υπέρ του να δουλεύουν τα μικρά παιδιά, αλλά και να επιτίθεται στην Αριστερά.

Ο Βραζιλιάνος στρατιωτικός που συνελήφθη ήταν μέλος του πληρώματος που συνοδεύει τον Μπολσονάρου στη σύνοδο των G20.


«Να ενεργείστε κάθε δεύτερη ημέρα»: αυτή την όχι και τόσο λογική λύση, με την οποία θα εξοργιζόταν ο ιατρικός κόσμος, πρότεινε ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐρ Μπολσονάρου για την προστασία . . .



__________________________________________________________________________________

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ    ΤΟ    ΝΕΟ    ΤΕΥΧΟΣ     ΑΡ. 49 ΤΗΣ    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ    ΑΠΟΨΗΣ                                     ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ    ΤΟ    ΝΕΟ  ...

Το νέο blogspot μας - Αρχείο Τευχών "Δημοκρατικής Άποψης":