Τσιελεπής: Όσο υπάρχει καθυστέρηση στο άνοιγμα των οδοφραγμάτων τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ζημιά


Τσιελεπής:  Όσο  υπάρχει  καθυστέρηση  στο  άνοιγμα  των  οδοφραγμάτων  τόσο  μεγαλύτερη  θα είναι  η  ζημιά


 


Το κλείσιμο των οδοφραγμάτων έχει δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα καθόλου επιθυμητή και μας έφερε σε αντιπαράθεση με τα Ηνωμένα Έθνη ενώ σε αντιπαράθεση ήρθαν και οι δυο κοινότητες ανέφερε το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ Τουμάζος Τσιελεπής.

Μιλώντας στην πρωινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ επισήμανε ότι η πλειοψηφία των κομμάτων στη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου την περασμένη εβδομάδα τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος των οδοφραγμάτων με ταυτόχρονη λήψη μέτρων.

Ο κ. Τσιελεπής υπέδειξε ότι πρέπει να ανοίξουν το ταχύτερο δυνατό τα οδοφράγματα, γιατί όπως είπε όσο υπάρχει καθυστέρηση τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ζημιά.

Επίσης, τόνισε ότι όταν λήφθηκε η απόφαση της κυβέρνησης για κλείσιμο των οδοφραγμάτων ήταν αναμενόμενο ότι τα Ηνωμένα Έθνη θα αντιδρούσαν. Επισήμανε ότι η αντιπαράθεση με τα Ηνωμένα Έθνη βλάπτει, σημειώνοντας ότι η Κυπριακή Δημοκρατία χρειάζεται τα Ηνωμένα Έθνη.

Παράλληλα ο Τουμάζος Τσιελεπής διερωτήθηκε πως η κυβέρνηση βρήκε άμεσα 21 άτομα για να στείλει στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο και δεν βρήκε άτομα για να στελεχώσει τα οδοφράγματα που έχουν κλείσει.


 ______________________________________________________________________________

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ    ΤΟ    ΝΕΟ    ΤΕΥΧΟΣ     ΑΡ. 49 ΤΗΣ    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ    ΑΠΟΨΗΣ                                     ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ    ΤΟ    ΝΕΟ  ...

Το νέο blogspot μας - Αρχείο Τευχών "Δημοκρατικής Άποψης":