ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Κ.Ε.

ΔΥΟ   ΧΡΟΝΙΑ  ΔΡΑΣΗΣ  ΤΟΥ  Δ.Σ.  ΤΗΣ  Ε.Κ.Ε. 

Τα  δύο  χρόνια  της  δράσης (δεύτερο μισό της θητείας του 2017-19 και το πρώτο μισό της θητείας 2019-21) χαρακτηρίζονται από μια πρωτόγνωρη αποσύνθεση και περιθωριοποίηση του σωματείου. Χαρακτηριστικά η έλλειψη ιδίων δράσεων ή όπου αυτές λαμβάνουν χώρα να είναι με πολύ μικρή συμμετοχή, να έχουν εξαρθρωθεί οι πολιτιστικές ομάδες, να έχουν διαρραγεί οι σχέσεις με άλλα Κυπριακά σωματεία και φορείς (με πιο ακραία εκείνη του Σωματείου των Προσφύγων – Ε.Κ.Π.Ε.), να έχει απογειωθεί ο απορριπτισμός στο Κυπριακό. Να απαξιώνεται η δημοκρατία και οι να καταπατούνται οι διαδικασίες, το καταστατικό και ο κανονισμός. Με δεδομένη την ακύρωση της Γ.Σ. Μαρτίου 2020 της Ε.Κ.Ε., επαναλαμβάνουμε επικαιροποιόντας την δήλωση που καταθέσαμε πέρσι στη Γ.Σ. της ΕΚΕ: (ΙΔΟΥ  ΓΙΑΤΙ  ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΜΕ  ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ  ΤΗΣ  Ε.Κ.Ε.:  https://demokratiki-synergasia-cy-gr.blogspot.com/2019/03/blog-post_9.html).


Στη ΓΣ Μαρτίου 2020 της Ε.Κ.Ε. η οποία ακυρώθηκε, θα καταψηφίζαμε τον απολογισμό του αταίριαστου και ευκαιριακού απορριπτικού συνασπισμού των Λ. Μασσοστασή, Λ. Κωνσταντινίδη (Αγωνιστική Κίνηση Κυπρίων), Γ. Συλλούρη, Αλ. Κωνσταντίνου ("Ενωτική" Δημοκρατική Πορεία), Ομ. Παπασάββα, Ν. Παπακλεοβούλου (ΕΛΛΑΣ) που συναποτελούν το προεδρείο της Ε.Κ.Ε. και Ο.Κ.Ο.Ε., γιατί:

1.      Καταπάτησαν την διαπαραταξιακή συμφωνία για ενωτικό προεδρείο (ομόφωνο ψήφισμα για το Κυπριακό, κοινό πρόγραμμα δράσης, ομόφωνη κατανομή αρμοδιοτήτων, Εσωτερικό Κανονισμό λειτουργίας, κλπ) και αθέτησαν τις υποσχέσεις τους για εξυγίανση και εκδημοκρατισμό της Ο.Κ.Ο.Ε. αφού συναλλάχτηκαν πολιτικά, για να εξασφαλίσουν στην Ε.Κ.Ε και την Ο.Κ.Ο.Ε. θώκους.
2.      Λειτούργησαν σαν μέτωπο, αντιπαραθετικά με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Κ.Ε. (και του Κ.Σ. της Ο.Κ.Ο.Ε.) δημιουργώντας πολωτικό κλίμα και ακολουθώντας αντιδημοκρατικές και ετσιθελικές πρακτικές, συχνά παραβιάζοντας το Καταστατικό, τον Εσωτερικό Κανονισμό, τις ομόφωνες αποφάσεις και πλαίσιο βάσει του οποίου αρχικά συγκροτήθηκε το ενωτικό προεδρείο. Ο ρεβανσισμός και η εχθρότητα αποτέλεσαν το πρόγραμμα τους.
3.  Ακολούθησαν πιστά την γραμμή του Απορριπτικού Μετώπου της Κύπρου (ΕΔΕΚ, Αλληλεγγύη, ΕΛΑΜ κλπ), ορθώνοντας πολιτικά αναχώματα στην προσπάθεια για εφικτή και δίκαιη λύση του Κυπριακού. Παρά την ρητή και ομόφωνη απόφαση να γίνονται εκδηλώσεις με πλουραλιστικό περιεχόμενο και διάλογο ιδεών, απέκλεισαν κάθε άλλη άποψη. Συχνά έφερναν προτάσεις για έγκριση, αφού ήδη είχε ετοιμασθεί η πρόσκληση.
4.      Η πολιτική γραμμή του απορριπτισμού που ακολούθησαν βρίσκεται σε αναντιστοιχία με την εκπεφρασμένη βούληση του ελληνικού κυπριακού λαού στις τελευταίες προεδρικές εκλογές, όπου σε ποσοστό 65% ενέκρινε την βάση λύσης του Κυπριακού και την ακολουθούμενη επί δεκαετίες προσπάθεια λύσης (για Διζωνική Δικοινοτική λύση, με πολιτική ισότητα όπως προβλέπουν οι αποφάσεις του Σ.Α. του ΟΗΕ, για την κατάργηση των επεμβατικών και εγγυητικών «δικαιωμάτων» και αποχώρηση των κατοχικών δυνάμεων – για μια Ομόσπονδη Κύπρο κανονικό κράτος).
5.   Αντιμάχονται την σώφρονα πολιτική του εφικτού και του έντιμου συμβιβασμού που ακολουθούν διαχρονικά επτά Πρόεδροι της Κυπριακής Δημοκρατίας και τα μεγάλα κόμματα της Κύπρου για λύση, επανένωση, επιστροφή.
6. Η ουσιαστική συνεισφορά τους στην κυπριακή παροικία ήταν μηδενική, αφού δεν προσπάθησαν να αναδείξουν ή να προωθήσουν για επίλυση κανένα απολύτως πρόβλημα της παροικίας. Δεν ασχολήθηκαν έτσι με τα χρονίζοντα προβλήματα της παροικίας, πλην μόνο με παραπλανητικές δηλώσεις τύπου Μαυρογιαλλούρου: «αν έχετε έστω και ένα χρόνο ασφάλισης στην Κύπρο, ελάτε σας βγάλουμε σύνταξη εκεί».
7.    Μοναδική τους επιδίωξη είναι η δημιουργία δημοσίων σχέσεων και η προσωπική τους προβολή.
8.      Δεν έκαναν παρά ελάχιστες πρωτογενείς εκδηλώσεις σαν Ε.Κ.Ε. (και Ο.Κ.Ο.Ε.) για κανένα θέμα ή επέτειο και απλώς συμμετείχαν σε εκδηλώσεις άλλων (Κυπριακή Πρεσβεία, Σπίτι της Κύπρου. Ίδρυμα Κακογιάννη) σαν «ουρά». Η συμμετοχή τους εξαντλείτο σ’ ένα χαιρετισμό και μόνο. Επανειλημμένα  χαρακτηρίστηκαν από τους τρείς συνδυασμούς μας ως «εκδηλώσεις της προσκολλήσεως».
9.      Δεν στάθηκαν στο πλευρό των αναξιοπαθούντων συμπατριωτών μας, όπως πράξαμε εμείς στο παρελθόν με τις κοινωνικές παροχές – τρόφιμα. Δεν έκαναν τίποτα ουσιαστικό για την στήριξη των πυρόπληκτων στο Μάτι, παρά τις πομπώδεις ανακοινώσεις τους για δημιουργία εντυπώσεων.
10.  Εκπαραθύρωσαν παράτυπα «εν μια νυκτί» την Ένωση Κυπρίων Προσφύγων Ελλάδας και άλλα τοπικά και προσφυγικά σωματεία από την Κυπριακή Εστία.
11.  Αντιτάχθηκαν σφόδρα στην επαναδραστηριοποίηση της Ένωσης Κυπρίων Προσφύγων «Κύπρος 74» και επέδειξαν αντιπροσφυγικό μένος. Καταπάτησαν την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του 2018 «για αγαστή συνεργασία» και απέκλεισαν κάθε σχέση και κοινή δράση, σε μια προσπάθεια να καθυποτάξουν και να φιμώσουν τον σωματείο. Η Επιτροπή Προσφυγικών θεμάτων της Ε.Κ.Ε. (που αυθαίρετα μετέτρεψαν σε «Επιτροπή Προσφύγων» δεν ασχολήθηκε με τα θέματα των Κυπρίων Προσφύγων. Πλην μόνο ανακάλυψαν όψιμα σχεδόν ένα αιώνα μετά, τους Πρόσφυγες της Μικράς Ασίας, του Πόντου, των Κωνσταντινουπολιτών.
12.  Επιχείρησαν πολιτικό bullying στους αντιπάλους τους και κυρίως στην νεολαία, με αποτέλεσμα την αποστασιοποίησή της από τα κοινά. Παρά την οικτρή αποτυχία τους την διετία 2018-20 στις Νεολαίες Ε.Κ.Ε. και Ο.Κ.Ο.Ε. να παρουσιαστεί έστω και μία δράση (πλην αναμνηστικών φωτογραφιών) συνέχισαν τις προσπάθειες ποδηγέτησης της ενόψει των νέων εκλογικών διαδικασιών το 2020.
13.  Έκλεισαν το επί σειρά ετών περιοδικό της Ε.Κ.Ε., και μετέτρεψαν την ιστοσελίδα της Ε.Κ.Ε. σε εργαλείο των απορριπτικών, εθνικιστικών ιδεών τους, επιτιθέμενοι σε όσους τους αντιπαρατίθενταν.  Οι σελίδες στις κοινωνικές ιστοσελίδες έχουν μετατραπεί σε βήμα προβολής εθνικιστικών απόψεων ή Wikipedia ενός «πρώην Προέδρου».
14.  Προσπάθησαν να θέσουν εμπόδια στην ανάπτυξη του πολιτισμού, πλην μιας ιδιωτικής χορευτικής ομάδας που βαπτίστηκε ως χορευτικό της Ο.Κ.Ο.Ε. Ουσιαστικά εκπαραθύρωσαν τον Χορευτικό Όμιλο «Δεν Ξεχνώ» (https://www.facebook.com/groups/1616239432016632/) και τον Ερασιτεχνικό Θεατρικό Όμιλο Κυπρίων Αττικής (https://www.facebook.com/groups/124202644796685/)  που επέδειξαν μεγάλη προσφορά και δράση στο παρελθόν.
15.  Αρνήθηκαν να αποπληρώσουν χρέη ή «διευκολύνσεις» προς την Ε.Κ.Ε. και την Ο.Κ.Ο.Ε. προφασιζόμενοι νομικίστικες θεωρίες για άτυπες διαδικασίες και παραγραφή οφειλών λόγω «παρέλευσης πενταετίας».
16.  Επιχείρησαν να προβάλλουν μέσα από την Ε.Κ.Ε. τους κομματικούς τους προϊσταμένους και τους φίλους τους εκφραστές του διαχρονικού απορριπτισμού, μέσα από κλειστές ισχνές εκδηλώσεις του πολιτικού περιθωρίου, χωρίς ουσιαστική συμμετοχή της παροικίας.
17. Αρνήθηκαν προτάσεις για κατοχύρωση του δημοκρατικού ελέγχου των εκλογικών διαδικασιών της Ε.Κ.Ε., Ο.Κ.Ο.Ε. και της Νεολαίας.

18. Τελευταίο, η ελαφρότητα και δολιότητα με την οποία χειρίστηκαν το θέμα της πανδημίας για τον κορονοϊό, μη αναβάλλοντας παρά τις προτάσεις μας, τις εκλογές της Απόδημης Νεολαίας, παραβιάζοντας τις οδηγίες της πολιτείας για την ολόπλευρη συστράτευση καταπολέμησης αυτής της μάστιγας (κάτι που τελικά το έκαμαν μετά από διάφορες πιέσεις που τους ασκήθηκαν).



Όλα αυτά οδήγησαν την παροικία μια 30ετία πίσω (τότε που τα «έσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά» της απορριπτικής ακροδεξιάς). Για όλους αυτούς τους ουσιαστικούς πολιτικούς και συνδικαλιστικούς λόγους εκφράζουμε την αντίθεση τους στον απορριπτικό και εθνικιστικό συνασπισμό στις Ε.Κ.Ε. και Ο.Κ.Ο.Ε. Απευθύνουμε κάλεσμα στην παροικία να διεκδικήσουμε μια διαφορετική διοίκηση της Ε.Κ.Ε. και της Ο.Κ.Ο.Ε. για νέα δημοκρατικά και πατριωτικά συμβούλια που να εργάζονται με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση για τον τερματισμό της κατοχής, την απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδας μας.
·         ΝΑΙ! Θέλουμε εφικτή και δίκαιη λύση σε βραχύ ορίζοντα, πριν εκλείψει και η τελευταία γενιά των βιωματικών προσφύγων.
·         ΝΑΙ! Θέλουμε επίλυση των προβλημάτων μας ως απόδημοι Κύπριοι και ως πρόσφυγες.
·         ΝΑΙ! Θέλουμε την Κυπριακή Εστία ανοιχτή σε όλους τους Κύπριους και τα σωματεία τους, εργαστήρι για προβολή του Πολιτισμού μας.
·          ΝΑΙ! Θέλουμε την ισοτιμία μας ως Κύπριοι και ευρωπαίοι πολίτες.
·         ΝΑΙ! Θέλουμε ένα παροικιακό κίνημα που να μας αξίζει ως Κύπριους.



Ο Απολογισμός που θα συζητηθεί στο τέλος της διετίας (Μάρτιος 2021) θα κριθεί από τα μέλη της Ε.Κ.Ε. Και θα κληθεί η παροικία να αποφασίσει αν θέλει να συνεχιστεί αυτή η πορεία.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -



ΣΧΟΛΙΑ


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΛΛΟΥΡΗΣ  
(Χαιρετισμός σε εκδήλωση της ΣΕΥΑΕΚ  και Αδούλωτης Κερύνειας «Η Κύπρος Κινδυνεύει» στην Παλαιά Βουλή):

     «Ο Κυπριακός και Ελλαδικός ελληνισμός, ουδέποτε έδωσε εντολή και εξουσιοδότηση στην πολιτική ελίτ που προωθεί τον δήθεν συμβιβασμό με την Τουρκία, δηλαδή την άνευ πολέμου παράδοση  κυριαρχικών  μας δικαιωμάτων».

      «Σχετικά με την δικοινοτική διζωνική ομοσπονδία, που είναι αντικείμενο της παρούσας εκδήλωσης, να μου επιτρέψετε να υπογραμμίσω ότι δεν πρόκειται για υπαρκτό και σαφώς προσδιορισμένο σχέδιο λύσης. Ουδείς μέχρι σήμερα έδωσε στην δημοσιότητα έγγραφο κείμενο που να περιγράφει ή να εμπεριέχει τις συγκεκριμένες πρόνοιες που συναπαρτίζουν την λύση αυτή.»



ΔΗΛΑΔΗ:
      Δεν Άκουσα, Δεν Είδα, Δεν Γνωρίζω !!!! Σε αυτό τον απορριπτικό κατήφορο έχουν οδηγήσει οι ηγεσίες της Ο.Κ.Ο.Ε. και της Ε.Κ.Ε. το Κυπριακό παροικιακό κίνημα στην Ελλάδα.
      Αλήθεια «Γνωρίζει» ο κ. Συλλούρης ποια είναι η πολιτική ελίτ που προωθεί  «την άνευ πολέμου παράδοση  κυριαρχικών  μας δικαιωμάτων»; Ο αδελφός του Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής, ανήκει σε αυτή την «πολιτική ελίτ»;
      Αλήθεια «Δεν γνωρίζει» ο κ. Συλλούρης τις ομόφωνες αποφάσεις του Εθνικού Συμβούλιου που σαφέστατα ορίζουν και προσδιορίζουν τι είναι η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία (ΔΔΟ);




ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΑΣΣΟΣΤΑΣΗΣ


(Χαιρετισμός στην εκδήλωση «Η απειλή της Τουρκίας στην ΚΥΠΡΟ και ΕΛΛΑΔΑ 
και το χρέος των Πανελλήνων» στην Κυπριακή Εστία):


      «Απαιτείται Εθνική Αφύπνιση και Εθνική Ομοψυχία. Δυστυχώς κάποιοι που ανήκουν στην πολιτική και πνευματική ελίτ της Ελλάδας και της Κύπρου στερούνται πατριωτικής συγκρότησης και συστηματικά γίνονται κήρυκες του διαμοιρασμού του ενεργειακού μας πλούτου και του εθνικού μας χώρου στο όνομα του πολιτικού ρεαλισμού, και της δήθεν αδυναμίας μας έναντι της ισχυρής Τουρκίας»


ΔΗΛΑΔΗ:
     Πλήρης διολίσθηση και ταύτιση με την ακροδεξιά ρητορική. Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Να ζητήσουν να σταλούν όλοι αυτοί σε εξορίες σε ξερονήσια;  Να τους πυροβολούν όπως το 1974; Που είσαι Δώρο Λοίζου, να δεις τους «επιγόνους» σου;



- - - - - - - - - - - - - - - - - - -



ΚΟΥΙΖ:
      Ποιος είναι αυτός ο έφεδρος από την παροικία που την ώρα που εισέβαλλε στα εγκαταλελειμμένα Βαρώσια  ο Αττίλας – 2 ήταν απασχολημένος να βομβαρδίζει άοπλους, άμαχους, γυναικόπαιδα και γέροντες στην παλαιά πόλη της Αμμοχώστου (που κατοικείτο ως θύλακας από το 1963 μόνο με Τ/Κ), αλλά ούτε μια σφαίρα στους εισβολείς ; Σύντομα ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.


 Περίκλειστη πόλη Βαρωσίων

Παλαιά Πόλη Αμμοχώστου

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -



ΜΙΑ ΒΡΟΝΤΕΡΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

      Την παραίτηση του από μέλος της Γραμματείας και από τη θέση του Ταμία της Κομματικής Οργάνωσης (Κ.Ο.) ΕΔΕΚ Αθήνας, υπέβαλε Χρίστος Ρούσσος. Παραιτήθηκε επίσης από τη θέση του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, στην οποία εκπροσωπούσε την Κ.Ο. Αθήνας.

      Σε σχετική επιστολή αναφέρει ότι «σε συνέχεια της απόφασης της Γραμματείας, την οποία και προσυπέγραψα, αναφορικά με τη διαγραφή του Δημήτρη Παπαδάκη, σας υποβάλλω την παραίτηση μου από μέλος της Γραμματείας και από τη θέση του Ταμία της Οργάνωσης».

     «Είναι αυτονόητο ότι ταυτόχρονα παραιτούμαι και από τη θέση του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, στην οποία εκπροσωπούσα, με απόφαση της Γραμματείας, την Κ.Ο. Αθήνας. Θέλω να υπογραμμίσω ότι η παραίτηση μου δεν έχει να κάνει, κατά κύριο λόγο, με την αποπομπή Παπαδάκη. Θεωρώ ότι η αποπομπή αυτή αποτελεί ένα μόνο κρίκο στη μεγάλη αλυσίδα των αποφάσεων και πρακτικών της προεδρίας Σιζόπουλου, που οδηγεί το Κίνημα σε μετάλλαξη και πλήρη απαξίωση».

      «Πιστεύω πως όσοι σήμερα παραμένουμε σε θέσεις ευθύνης – σιωπώντας μάλιστα – νομιμοποιούμε πολιτικές δράσεις και πρακτικές, που απέχουν πολύ από όσα ονειρεύτηκαν και υπηρέτησαν ο Βάσος Λυσσαρίδης, ο Γιαννάκης Ομήρου και οι τόσοι άλλοι φωτεινοί αγωνιστές της ΕΔΕΚ. Αρχές, αξίες, ιδεολογικοί προσανατολισμοί, δημοκρατικές ευαισθησίες και θεσμικές λειτουργίες θυσιάζονται στην αρχή του ενός ανδρός. Οι παλιοί ΕΔΕΚίτες, που έχουμε πιο σκληρά βιώματα σε σχέση με τους νεότερους, παρακολουθούμε με τρόμο τον ακατάσχετο κατήφορο. Είναι, πράγματι, θλιβερό να βλέπεις την ηρωική ΕΔΕΚ, την ΕΔΕΚ της αντίστασης και της περηφάνιας, να μετατρέπεται σιγά, σιγά, σε δεκανίκι του Νίκου Αναστασιάδη, για την εξυπηρέτηση, προφανώς, ανομολόγητων σκοπιμοτήτων… Και μια παράκληση στον/στην συγγραφέα των καθημερινών ανακοινώσεων, μέσω των οποίων το κόμμα παράγει, πλέον, πολιτική: όταν αναφερόμαστε σε απόφαση ή δράση της κυβέρνησης και του προέδρου Αναστασιάδη, ας αλλάξουμε λίγο το αόκνως και αδιαλείπτως επαναλαμβανόμενο μότο, ότι αυτή (η δράση) “κινείται προς την ορθή κατεύθυνση”. Κουράστηκε το ακροατήριο…»

      «Παραμένω μέλος της σοσιαλιστικής ΕΔΕΚ, προσδοκώντας καλύτερες μέρες, για τις οποίες θα δουλέψω μαζί με τις χιλιάδες μέλη και φίλους του Κινήματος, που συμμερίζονται απόψεις σαν τις πιο πάνω. Παρακαλώ τον πρόεδρο της Κ.Ο.Α. να μεταβιβάσει το κείμενο αυτό στο γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, προκειμένου να προωθηθεί στα μέλη της και τους άλλους αξιωματούχους του Κινήματος, για την ενημέρωση τους.»

Περισσότερα στο:

      Η παραπάνω παραίτηση δεν είναι τυχαία. Η πορεία της ΕΔΕΚ Αθήνας (και του συνδυασμού που την εκφράζει στην παροικία = Αγωνιστική Κίνηση) τα τελευταία έτη χαρακτηρίζεται από μια διολίσθηση, συμπόρευση και συνεργασία με την παροικιακή ακροδεξιά, όπως πολλές φορές καταγγείλαμε. Και συνεπακόλουθα το γκρέμισμα των όποιων συνεργασιών με τις δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις.

Διαβάστε ακόμα:
Διαγραφή Παπαδάκη αποφάσισε το Πειθαρχικό της ΕΔΕΚ
Θα παραμείνει ο Ευρωβουλευτής του λαού της ΕΔΕΚ, λέει ο Δ. Παπαδάκης  
Δριμύ κατηγορώ Παπαδάκη σε Σιζόπουλο – Τον καλεί να συνέλθει
Ομήρου για Σιζόπουλο: Πολιτικό έγκλημα εκ προμελέτης




- - - - - - - - - - - - - - - - -

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟΔΗΜΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΑΝΑΒΟΛΗ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Ε.Κ.Π.Ε.: "ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΨΗΦΟΥΝ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ;"

 ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» & ΤΗΣ «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΚΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΚΟΕ

 ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

 ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ Ε.Κ.Ε.

 ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΗ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ

 ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ

 ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΕΤΑΙ

  ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ Ο.Κ.Ο.Ε. ΚΑΙ Ε.Κ.Ε. - (ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ … ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΕΙΣ !!!!!)

 ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΙΣ Ο.Κ.Ο.Ε. & Ε.Κ.Ε. ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ

 ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ - (ΟΠΟΥ ΕΝ ΑΝΤΡΕΠΕΤΑΙ …. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ)

  Η ΠΑΡΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ - Ο ρεβανσιμός και η εχθρότητα είναι το πρόγραμμα τους

ΚΡΕΣΕΝΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΩΒΙΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ


________________________________________________________________________________

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ    ΤΟ    ΝΕΟ    ΤΕΥΧΟΣ     ΑΡ. 49 ΤΗΣ    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ    ΑΠΟΨΗΣ                                     ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ    ΤΟ    ΝΕΟ  ...

Το νέο blogspot μας - Αρχείο Τευχών "Δημοκρατικής Άποψης":