ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΕΚΚΛΗΣΗ  ΓΙΑ  ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ  ΤΗΣ  ΑΤΤΙΚΗΣ


Το ΑΚΕΛ Ελλάδας, η Δημοκρατική Κίνηση Κυπρίων Εργαζομένων Ελλάδας και η Προοδευτική Κίνηση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας μετά τα τελευταία τραγικά γεγονότα στην Ελλάδα, που προκλήθηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική, εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της προς τον ελληνικό λαό.
.
Μετά από επικοινωνία με τις ελληνικές αρχές, μας έχει αναφερθεί ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αίμα. Προς αυτή την κατεύθυνση απευθύνουμε έκκληση προς όλους τους Κύπριους που βρίσκονται στην Ελλάδα, να απευθυνθούν για αιμοδοσία στις πλησιέστερες νοσοκομειακές υπηρεσίες αιμοδοσίας, ούτως ώστε να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Οι αιμοδότες θα πρέπει να αναφέρουν την «Τράπεζα Αίματος Κύπρου» με αριθμό μητρώου: 14790, η οποία είναι διασυνδεδεμένη με το Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών της Ελλάδας.

Δόθηκαν 20 μονάδες αίματος.


Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον ελληνικό λαό. Κουράγιο και Δύναμη στους πληγέντες.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΥΠΡΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

Ο Κυπριακός Λαός σύσσωμος έκφρασε την αλληλεγγύη του στέλλοντας είδη πρώτης ανάγκης.




Συγκινητική ήταν και η ανταπόκριση των Τουρκοκυπρίων:

Με μεγάλη ανταπόκριση ολοκληρώθηκε η εκστρατεία του ΡΤΚ για τους πληγέντες στην Ελλάδα

Μεγαλύτερη από τις προσδοκίες ήταν η βοήθεια που συγκέντρωσε το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό κόμμα στην εκστρατεία αλληλεγγύης προς τους πληγέντες των πυρκαγιών στην Ελλάδα, που ξεκίνησε την Τρίτη και ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.
 
Δεκάδες κούτες με προϊόντα και είδη πρώτης ανάγκης, παιδικές πάνες, παιδικά ρούχα, ξηρά τροφή, μακαρόνια, φάρμακα και είδη για αντιμετώπιση των εγκαυμάτων, ιατρικά υλικά. Κάποιες εταιρείες μετέφεραν με τα φορτηγά τους στα κεντρικά γραφεία του ΡΤΚ στη Λευκωσία κούτες με διάφορα είδη προς βοήθεια.

__________________________________________________________________________

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ    ΤΟ    ΝΕΟ    ΤΕΥΧΟΣ     ΑΡ. 49 ΤΗΣ    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ    ΑΠΟΨΗΣ                                     ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ    ΤΟ    ΝΕΟ  ...

Το νέο blogspot μας - Αρχείο Τευχών "Δημοκρατικής Άποψης":