Ο ΤΟΜ, Ο ΝΙΚΙ ΚΑΙ Ο ΤΑΝ

Ο  ΤΟΜ,  Ο  ΝΙΚΙ   ΚΑΙ   Ο   ΤΑΝ

Σε  ένα  νησί  όχι  τόσο  μακρινό,  έγιναν  εκλογές για ανάδειξη του Αρχι-ηγεμόνα. Υποψήφιοι ο ηγεμόνας Τομ (πήρε 16,% των εκλεκτόρων) ο ηγεμόνας Νίκι (πήρε 44% των εκλεκτόρων) και ο ηγεμόνας Ταν (πήρε 40% των εκλεκτόρων). Και θα ρωτήσετε ποιος εκλέχθηκε; Η απάντηση είναι ο Τομ. Εφαρμόζοντας μια «αλάνθαστη» τακτική. Στον πρώτο γύρο  συμμαχεί με τον Ταν για να αποκλειστεί ο Νίκι. Στο δεύτερο γύρο συμμαχεί με τον Νίκι για να μην εκλεγεί ο Ταν.

Την δόξα και τεχνογνωσία ζήλεψε ο Γ. Συλλούρης (φέρεται να έχει δηλώσει τον θαυμασμό του για το παραπάνω παράδειγμα). Στην αρχή για να εκλεγεί Πρόεδρος της Ε.Κ.Ε. συνεργάζεται με τους τρείς συνδυασμούς (Δημοκρατική Συνεργασία, Ανανεωτική-Αγωνιστική και Εναλλακτική πρωτοβουλία Αλληλεγγύη) συμφωνώντας σε κοινό πρόγραμμα πλαίσιο, ομόφωνο ψήφισμα για το Κυπριακό και δεσμευόμενος να εργαστεί για την εξυγίανση της Ο.Κ.Ο.Ε. Σε δεύτερο χρόνο, προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος της Ο.Κ.Ο.Ε. συνεργάζεται με τους θύτες της καταγγελθείσας νοθείας στην Ο.Κ.Ο.Ε., την Αγωνιστική Κίνηση και τους ακροδεξιούς του συνδυασμού της ΕΛΛΑΣ, ξεχνά την εξυγίανση της Ο.Κ.Ο.Ε., και παραδίδεται στα κελεύσματα της Ακροδεξιάς.

Τι σας θυμίζει και κάποιον άλλο σε νησί που έκανε τι ίδιο, και αναρριχήθηκε στα ανώτατα αξιώματα;;;;;  Ε ναι … το αίμα νερό δεν γίνεται.

___________________________________________________________________________

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ    ΤΟ    ΝΕΟ    ΤΕΥΧΟΣ     ΑΡ. 49 ΤΗΣ    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ    ΑΠΟΨΗΣ                                     ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ    ΤΟ    ΝΕΟ  ...

Το νέο blogspot μας - Αρχείο Τευχών "Δημοκρατικής Άποψης":